onsdag 9 maj 2018

Tänk om! alla dessa självklarheter i livet! Det gör nog någonannan!

Många saker här i livet borde vara en självklarhet! men tydligen så är det inte det! alltid är det många som bara släpper allt där dom står! ja alltid är det någon! stolle som plockar undan efter mig!så tycks många tänka!

Din arbetsplats har använts av någonannan! ja då är det en självklarhet! att lämna den som den var! när du kom! Inte ska väl den som brukligen använder den behöva börja med att städa!

När du kommer till en resturang! och bara finner några lediga bord och där står brickorna kvar!,mcdonalds skräp! släpps igenom bilrutan när det har äts färdigt!

Världen är väldigt välutvecklad! men på många stadier känns det som människan är väldigt outvecklad! hur Jä... svårt ska det vara att ta undan! städa! eller lämna saker/platser på samma sätt som  dom var när du kom!

Dessa och många andra saker borde vara Självklarheter! men ändå möter du dagligen! saker som i alla fall på mig gör att det kryper under skosulorna! Varför! Om vi kan åka till månen! och vi kan ordna avancerade maskiner datorer och dylikt så borde vi kunna Städa/hålla ordning på mest naturliga och självklara ting här i världen

En lite tanke och fundering från mig! ha det gott njut av helgen och solen, Godkväll och  hälsningar




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar