måndag 10 juni 2019

Ut ur dimman,karnival, lång rehalibiterng för min far

Lördag morgon! och dimman är tät! en het avslutning av veckan! och nu in i dimman! och förhoppningsvis ochså hitta runt! när man inte ser näsans ände! men under morgonen så blevb det mera och mera dimma och när jag konstaterart att kanske jag hinner avsluta jobbet! och sedan ut och fotografera i denna täta dimma när solen bryter igenom och skapar fina bilder! ja då försvann dimman på 3 minuter och var klarblå himmel och sol!! så gäller att vara snabb innan vädret förändras!

Karnival var det i helgen och lördagen då var det ett stort karnivalståg och som alltid var det fullt med folk som kantade stadens gator och såg dom olika dansgrupperna dansa och gå förbi! och varmt var det så var bäst för dom deltagarna att intaga vätska under karnivaltåget och ung som gammal dansade förbi på stadens gator! men vart är dom svenska dansgrupperna och svenska karnivalsdeltagarna! även om karnival är förknippat av Brasilien och sydamerika så kunde väl ochså Svenskar deltaga i karnivalståg ochså! finnes väl dansanta svenskar med!!

Kameran var som alltid med och gäller att försöka fånga stunden och gljädejen och alltid är det med ett leende på läpparna som karnivaltåget passerar med! så denna numera väldigt traditonstyngda karnival skapar och ger glädje och det behöver vi mer av! mer evenmang och mer glädje i våra städer!!

Väder! jodå nu igen, och karnivaltåget det hann precis undan för ösregn åska och drivis! och det är bra att kunna ha tur med väder ibland, andra platser under lördagen dom hade inte lika mycket tur! Säffle med en av årets största rallytävlingar! där var det under eftertmiddagen väldigt mycket regn och blöta rallyvägar!! så var nog en och annan extrasladd i det blöta gruset! denna helg var det motorsport fritt för min del!! och har behövt hämta igen energi och återkommer till rallyskogen på fredag i Nyköping och Rally SM

Min far! han kämpar på och envis är bra att vara! fortfarande är han på sjukhus med nyoperad lårbenshals och höftkula efter att fall!!  men nu är han i Köping och det är bra då är det närmare att besöka och mer enkelt, och nu hoppas vi att det inte ska bli för många påroblem i hemmt när han inte är så väldigt mycket förflyttningbar! även om han redan tar sig fram med rullator och gör framsteg så tar det nog en tid innan det flyter som normalt igen! men är bara att kämpa på och med ett leende på läpparna får vi hoppas! för även om det är botten och tungt!! så hjälper det att vara glad och positiv!!

Ny vecka blev det igen! vart tar tiden vägen livet och tiden det fullkomligen springer iväg så är bäst att vi tar vara på allt och njuter av livet och stunden och tar hand om oss själva och våra nära och kära!! några karnivalsbilder blir det idag, Ha en bra dag och ha en fin vecka så hörs vi snart igen









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar