måndag 12 februari 2024

Mina tankar, vill världens ledare ha fred!

 

Världens hopp om fred och stopp på all sanslöst våld hindras av att det inte finns någon tillräckligt stark ledare som törs visa att fred ska gå före våld. 

Till Världens mäktigaste nu är det dags att visa världen vilken väg vi ska gå. Om inte någon bestämmer sig för att visa våldsverkarna att nu är det allvar så kommer världen gå under av sig självt! Ammunitions fabriker världen över gå för fullt  för att hålla igång krigshärdarna!! Ibland känns det som de styrande vill hålla liv I krigen för att hålla igång vapen industrin! 

Så länge någon tjänar pengar på något så finns det tydligen inga spärrar på hur man gör det. Oskyldiga familjer barn och vanligt folk får alltid betala priset.

 Att hjälpa Ukraina och andra utsatta länder med hiskeliga pengar som äventyrar alla länders ekonomi, Det vore kanske bättre att istället komma på sätt att stoppa kriget/krigen, istället för börja att skrämma Sveriges befolkning och alla andra icke krigsdrabbade länder till att rusta för att det kan bli krig! 

Spara alla fina ord och tal och visa handling nu alla ni stora ledare, krig och våld förgör människor och länder . Vi flyger till rymden vi uppfinner otroliga saker! Så ska det vara så svårt och visa ondskan att det inte hör hemma i en mänsklig vänlig värld och att en fredlig värld vi jobbar för 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar