söndag 7 januari 2018

3 veckor utan användning av kamera! norsk elbil nytt arbetsfordon, snålblåst och vinterkyla!

3 veckor utan användning av mina kameror det måste vara världsrekord för mig på de sista 10 åren! men i dag tog jag mig ut på en promenad i snålblåsten och vinterkylan! och framåt solnedgången så ändrade sig himlen till att bli röd och vacker så även om det bet lite i kinderna!ja vi sydlänningar är inte så vana vid kyla så här gnäller vi vid minus 3!promenaden var välbehövlig och frisk luft är alltid bra och nyttigt och lite proemenader efter julskinkan och alla annan julmat den behövs ochså, och en del fina bilder blev det medans sol gick ned och den vackra västerbron! ja det finnes en här i Arboga med! inte bara den man går på knäna när man springer Stockholm marathon!

Första veckan av 2018 är nu avklarad och börjar komma iång igen efter mycket om och men med jobbsistuationen man blir ställd när man inser att det är väldigt nära att man inte längre har ett jobb! men nu löste det sig med jobbet och förändringar blir det och ser fram mot att fortsätt jobb, och nu med en Norsk elbil som arbetsfordon! återkommer mer med hur det fungera med det när jag kommit igång med den bilen hoppas bara strömmen räcker till!

i peru så kämpar Maria på med skolan, och fort går tiden och hon är nitisk och studerar hårt och mycket så framåt hösten så förhoppningsvis kan hon göra ett uppehåll i studierna och besöka sverige igen!,
 i lima så händer det både positiva och negativa saker! när jag har tillsammans med Maria åkit buss och passerat den så kallade curva diablo!, djävulskurvan så har det alltid varit med hjärtat i halsgropen! med stupande väg mot en hårnål och med havet 100 meter nedan så är det inte direkt  lämplig väg för den stora mängden! bussar och lastbilar som passerar där varje dygn och i början på året och i veckan då ramlade det ner en buss där med katastrofala följder! numera så är bussar förbjudan där och hoppas det blir minder olyckor nu! men att åka buss i anderna är ingen höjadare! så numera om det går så flyger vi om vi ska förflytta oss i landet peru!

Och mer positivt var det i lima i lördags när staten av 40e Paris-Dakar och hade gärna varit på plats när dom drygt 300 ekipagen rullade iväg söderut i peru och första special sträckan  i turistområdet Paracas och med mängder av sand och öken så är det en perfekt plats för detta öken rally, och när tv bilderna visades på Eurosport så kände jag igen mig från där vi varit och turistat.

Nu blir det godnatt och hoppas snart återkopmma med nästa blogg och tackar er som läser, och önskar en fin vecka, Mvh Stefan







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar