fredag 26 januari 2018

Grattis Sverige! Em final i Handboll, Vintern försvann och veckorna flyger fram!

Hjärtinfarkts framkallande! kan man kalla handboll! Jag är ingen handbolls expert på någont sätt! men spännande och stora ledningar blir det alltid i dom stora svängningarnas sport stora ledningar blir alltid uppätna och spänning i massor! Men när Sverige ledde denna Em semifinal mot Jätte storfavoriterna och regerande olympia mästarna Danmark med 3 mål och 2 minuter kvar så trodde även jag att det var klart! men nej!! 3 anfall senare så var det lika och förlängning.

Uppgivna svenskar såg det ut att vara och taggade danskar men! med efter en stor svensk idrottsbragd!! så var Sverige 10 minuter senare klara för final! Stort Grattis och stort lycka till i finalen och efter denna bragdvinst så är nog inget omöjligt för handbolls landslaget.

Från förra söndagens härliga och kalla vinter väder med härligt solsken till torsadgens blåst och 8 grader varmt så vips!! så var snön och vintern borta, och onsdags nattens jobb! var inte så väldigt skönt med först ihållande snöfall och sedan ihållande regn så efter 8 timmars utomhus jobb var jag trött blöt och hungrig!! Men det är lång kvar av vintern och prognoserna lovar påfyllning av snö på måndag igen!

Snart har vi averkat första månaden av 2018 och veckorna dom verkligen flyger fram och känns som man inte riktigt hinner med det man borde göra, men försöker ta var på livet och njuta av det man gör mycket fotografering blir det med både natur och motorsport så då är jag nöjd och glad,och marias studier går framåt och nu lär hon sig att hantera sprutor och injektioner och hon var lite nervös för detta men går fint och bra och hon närmar sig full utbildad sjuksköterska framåt höstkanten!!

Önskar er alla en trevlig och fin helg och ta hand om er alla, och alltid stort tack för ni läser mina rader, avslutar med någon fin vinterbild från förra helgen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar