fredag 6 juli 2018

Härlig sommar och bilträffar både här och där

Sommaren är härligt skön, regnet det behövs och hoppas det kommer någaon skvätt då och då för nu är det tillbaka till att se ut som på semesterorterna söderut!! fel färg på gräsmattorna!

Fredag är det och snart är det helg! och sommar då är det dags för alla som har hållit på hela vintrarna och putsat och fejat och renoverat och letat grejor till sina klenoder dom har i garagen! raggarbilarna entusiastbilarna, dom klassiska och historiska åken, som tas fram under sommar månaderna och visas upp på dom olika bilträffar och evenmangen, och det lockar  alltid mycket folk till dessa, och nu under helgen är det den stora träffen i Västerås

Lördagen den 30 juni så arrangerades Arboga Meet här i Arboga av den lokala klubben, och som vanligt denna sommar så var det varmt och solen sken så många katade stadens gator när det på kvällen blev crusing, under dagen så var bilarna uställda lite här och där så alla kunde beskåda alla fina fordon, jag tog mig ut för att se crusingen på eftermiddagen efter att ha varit på Rallytävling i Ärla under dagen och jobbat på natten! så ligger man i så hinner man med mycket!!

Mycket bilder på fina bilar blev det och en trevlig kväll med mycket personer i bilarna och längs med stadens gator

Önskar en fin och skön fredag
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar