söndag 25 februari 2018

Fotopromenad i snålblåst och solsken,OS guld rekord Grattis Sverige

När kroppen vakant och återhämtat sig från en lång! och arbetsam vecka bland annat med ett 12 timmars pass på onsdags dygnet så var det efter 30 kilometer skidor på tv! dags för frisk luft och lite solsken och som så ofta! det ser skönt ut inifrån men när man kommer ut så värmde varken solen eller kläderna! och snön den faller! men frisk luft behövdes och lite fotografi abstinens var det så lite fina bilder var i sikte och med solljus och lite fåglar och diverse annat så blev det en lyckad promenad och lite kylslkaget men det var det värt och en bra avslutning på denna februari vecka och snart närmar sig mars och i mora är den hektiska vasalopps veckan redan igång God tur tll er alla som beger sig i fädrens spår!

Efter fredagens stökiga postgång som jag fortfarande skyller allt på Postnord för att läsa en adress ingår väl i postarbetarens jobb! så från postkontoret till brevlådan är nog väl alltid Postnords i detta fall Ansvar! men nog om det, Postnord redde ut problemet men ingen ursäkt fick jag men väl paketet i välbehållet skick!!

Sveriges OS atleter jobbade hem OS rekord i Guld och det säger jag och bloggen väldigt stort och innerligt Grattis till, och det har kämpats och  både här överraskats här och där på dom olympiska arenorna. skidskyttar och curlinglag och damskidåkare och våra slalomåkare har gjort det väldans bra och med beröm mycket godkänt!

Men våra skicrossare och sprattelgubbar och hockeyspelare! vet inte riktigt vad dom hittade på där borta i Sydkorea, för dom flesta sa med stort! ja vi åker dit för att minst en medlaj och helst högst upp på pallen! var nog bara att konstatera att det gamla ordspråket mycket ord och liten verkstad!!och fortfarnde är jag lite fundersam om vad för uttagningsregler som gäller! har för mig att topp 8 chans ska var en rimlig placering! och då att dom flesta sprattlegubbar och diverse brädåkare var långt från att även kvala in till finalerna så är det fumliga kvalgränser!!!

Nu har vi åter flygit igenom en vecka och mot ny mål tar vi oss alltid! ha en fin och bra vecka och så hörs vi snart igen, tack för er som läser mina rader, God kväll från Stefan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar