tisdag 26 februari 2019

Vårkänslor och vårallergi i februari!

26 februari då borde det var full vinter med minus grader och mycket snö! men så är det inte! i alla fall inte här i Arboga och på många andra platser i mellan och södra Sverige så är det mer vårkänsla än vinter känsla! solen värmer och det börjar växa och gro i markerna! och svängningar i väderte är stora! 3 veckor sedan var det bortåt 50 cm snö! och 20 minus! och nu är det närmare 12 plus!! och strälande solsken!! klimat förändringar! ja kanske det! men är bäst att försöka hänga med i svängarna och nu blir det att börja använda allergi tabletter! i stället för skidvallan!

Tiden den springer alltid fram och min älskling har nu redan varit här i 2 veckor! och tur är att Maria tycker om vintern! även om det redan hade börjat värma på och snön mesatdels var borta när hon kom! men mycket snö var det i värmland och framför allt i Norge under rally sweden så hon har fått känna på vintern! och hur det är att pulsa i snön!

Söndag och måndag har det blivit promenader i solen och det är skönt och det värmer, och det hörs att våren är på gång och att fåglarna börjar sjunga i skogen! och att hitta motov att fotografera finnes det överallt och fortsätter det med värmen så lär det snart slå ut i blom! men Mars ska vara en vintermånad så det lär väl bli något bakslag med snö igen! och hoppas att vasaloppet blir på snö och inte vattenskidor behöver tilllämpas! och varmt i skidspåren är det i österrike med! och många med mig var det nog som jublade i Tv sofforna när Sveriges senaste stjärnskott i skidspåren utmanade norskorna  med johaug i spetsen och stort grattis till Frida Karlsson till ett väldigt välförtjänt VM silver och mer lär väl komma!

En del foton har det blivit på dom senaste promenaderna och jag bjuder på litet smkprov och kan ochså konstatera att den nya linsen fungerar fint och det blir bra och skarpa bilder, Stort tack för att ni läser mina rader och ser mina bilder, titta gärna in på hemsidan och se mer bilder där, Tack och god kväll
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar