söndag 20 december 2020

Vi behöver rannsaka oss själva och få världen på fötter

 Att vara en del av världen! Du och jag borde ta vara på den underbara chans vi har fått att tillbringa en tid på jorden, den borde njutas av och tas hand om på bästa sätt men mänskligheten tycks göra det bästa och mesta för att förgöra naturen och våran underbara värld,

Naturen ger oss lugn frid och upplevelser för själen, All teknik som utvecklas med internett social medier vore en utmärkt och fantastisk chans för jordens befolkning att utveckla världen och oss personer tillsammans.

Men på våra sociala medier gör vi mest hörda för klagomål och respektlösa kommentarer hit och dit misstycke över politiker hudfärger och allt annat i världen som går att klaga på, Våran miljö det gör vi vårt bästa för att smutsa ner och bara använda som en stor soptipp, Jag ser i världen där det nu i väldigt modern tid slängs ut sopor genom fönstren och hoppas på att någon lokal sopgubbe/Gumma ska ta hand om deras skit!  

Vi alla är väldigt bra på att göra våra röster hörda och ha åsikter om allt och allting! men när det väl gäller så kryper dom flesta bakom någon stor rygg och törs inte stå för något dom sagt!  

Det är virus hit och dit och det är våld hit och dit det är respektlöshet och är det någon som gör bort sig så då skrattar vi gärna i kör! det är väldans lätt att göra fel här i livet och det gör vi alla, och att skylla på andra gör vi så gärna! politiker och att alla andra gör det! så då är det väldigt mycket legitimt att alla andra göra samma dumhet!

 När ska vi ta vårat ansvar och rannsaka oss själva! hur är min ton! på sociala medier, respekterar jag andra för vad dom är och står för! ska vi få världen på rätt spår igen måste vi ta tag i oss själva först! vi är smarta och välutbildade så då ska vi nog kunna bete oss med hyfs respekt och sunt förnuft!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar