fredag 17 november 2017

Journalist! det är nog ett lätt yrke! skriv vad som helst! kvittar om det är rätt eller fel!

Journalistik! måste vara ett enkelt gebit! skriva vad som helst och hur som helst! om det är rätt eller fel! ja det tycks inte spela någon som helst roll! och än mindre om det är en som kallar sig journalist och är helt på fel plats! då känns det som fina skolor och journalistskolor kan lika gärna slänga i sjön! när man ändå inte har en susning om vad man skriver! pinsamt kan det bli och det mest sorgliga är nog att den som skriver det tror att den personen gör ett gott jobb!

Charlotte Kalla överlägsen segrare i säsongs premiär står det på SVT sport och text tv! ja! tänker jag då är hon kanske tillbaka i gammal storform! och sedan så läser jag mer! 8,8 sekunder! och 5 km fristil! den marginalen är ingenting! och stort grattis till Hanna Falk som troligen är i väldigt bra form, men att få det till att Charlotte Kalla är överlägsen! ja det är bara att konstatera att det sorgliga är att den som skriver artikeln inte har en susning vad han skriver om! och han var väldigt noga med att understryka tiden!! i både herr och damloppet! kanske herr journalist tror att världsrekord förkommer i längdskidspåren

Nu hoppas jag att både Charlotte Kalla och Hanna Falk är i god form och kommer vara i storform till stundande OS, och journalisten hoppas jag kommer i form med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar