söndag 7 april 2024

Påskaftons tradition, 10000 bilder plus och svårfunnen Pizza

 


Påskafton då styr enligt traditionen ekipaget till Norrköping och Himmelsstalunds sportfält där det körs sprint och oftast är det grus under fötterna för första gången på året en test för vårens och sommarens rallykörningar på skogen, En tävling som jag kört, varit burkslav! bromsare kartläsare! publik och fotograf på .

Ett år körde vi dubbelt både syster lena och jag, då var det minst sagt fullt upp då det skiljer en del i längd på mig och lena så tvingades vi justera stolen inga kuddar eller dylikt som räckte till så efter varje omgång var det fullt upp!, men kul hade vi och Seaten fick gå så mycket den orkade. Året efter ville den inte alls och sa upp sig efter 3 svängar! så kan det gå också

Våren den lyste fortfarande med sin frånvaro och vi fick fortsätta med vinter kostymen om ändock kanske mindre än när det var minus 28 i Hudiksvall! Mycket bilar var det på parkeringen så det är troligtvis mycket publik och det är positivt att det lockar!.

  Inte Heller behövdes polis helikoptern som senare under dagen hovrade i luften för att stävja annan publik! Fotbolls allsvenskan folk och folk! kan det var så svårt att njuta av det man tittar på som rallypubliken nu gör Heder år rallyfolket alltid 

En tur i rallydepån blev det innan vi hittade någonstans att ha översikt och goda fotoutsikter och alltid är det någon som dyker upp och tror den är genomskinlig man kan ta sig en check över axeln och se om det är fritt bakåt!

En fin rallydag med mycket god rally underhållning där det inte sparades på krutet, Sladdar och hopp bjöds det på, i skogen så koncentrerar man sig som fotograf på en sväng och det som händer där, På ett öppet fält som denna sprint körs på där har man foto möjligheter överallt, Då blir det också mycket bilder tror vi slog personligt rekord med över 10000 bilder på 3 kameror.

Plus att Maria filmade när batterier var slut och minneskort var full laddade med bilder på dessa 3 kameror, Detta medför att tar viss tid att redigera och publicera bilder! inte så att vi sitter hemma och håller på bilderna när de är publicerings bara så dyker de upp på sociala medier. tack till er som alltid skriver vem som fotat bilderna! men kan bli bättring på det från många håll!.

Läste en kommentar på Fb , Att på nämnda sprint var väldigt tunnsått med lokal tidning, skrivande media på plats! Ska man numera som rallytävlande bli benämnd i Lokal tidning eller dylikt så får man sköta det själv, Det är inte som det var förr att Nisse journalist springer benen av sig för att bevaka Sibbhults specialen eller Barva kröken eller vad nu våra tävlingar heter!.

Skapa en kontakt där du vill att det ska skrivas serva denne med när du ska åka före och efter ta hjälp av någon av de rally fotografer som finnes om hjälp med bilder, skriv en snutt om tävlingen så kanske med tur och hårt jobb kanske någon gång det lyckas att vi kommer med på media kartan igen och som en sport som ska bevakas .

Påskafton och hungriga det var inte helt lätt kombination till slut hittade vi en pizzeria i Katrineholm som var öppen, Ingen rusnings trafik var det där! påskafton känns som då äter familjer påskmiddag i hemmet tillsammans , Kändes som personalen hade långtråkigt på den knappa timmen vi var där så varken ringde det eller någon mer kund en jag och Maria kom dit , Men pizzorna som serverades var högklassiga och varenda liten smula gick ner .

Det knakar i knutarna av vår stormen men nu är det i alla fall två siffrigt på termometern, så kanske vårvärme och vårkänslor är på gång! den korta helgen är över , jag har gått igenom hälften av bilderna! så kanske framåt hösten alla bilder är klara! på lördag blir det nya tag i Eskilstuna, ta hand om er och må gott njut av vårsolen och ljuset 


































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar