söndag 29 september 2024

En bäver på storgatan, Julmust och frost i September , Bank bekymmer och 505 bloggar

 En mörk regnig natt i sena september månaden, Jag är ute på min nattrunda och något rör sig, Det tar ett tag innan jag förstår vad det är, En bäver spatserar på Storgatan kan ju inte vara ofta man möter herr bäver mitt i staden.

Han är målmedveten och ska byta sida av Arbogaån och tar inte mycket notis av mig och min bil, Attans som alltid att jag inte har någon kamera med mig på arbetspassen men då kanske tidnings kunderna får vänta länge alltid händer det något spännande på natten , Speciellt när jag kör på landet, lördags natten då sprang det många små grisar över vägarna vildsvins kullarna ökar på sig.

Med en hög arbetsbörda och ett och annat äventyr vid sidan om jobbet så borde blogg pennan gå varm, Men tyvärr är det inte alltid att hjärnan orkar producera något att skriva, Min blogg är som min personliga dagbok som då jag bjuder på för den nu som vill läsa, mest viktiga är för mig att lufta mina tankar en personlig ventil som känns bra att göra.

505 står det på min blogg sida och då kanske det är hur många bloggar jag skrivit, Ibland blir det en och annan i veckan och sedan kan det stå still i veckor och månader, är inte alltid det änder så mycket i livet! ibland tänker jag att mitt liv är grått och händelsefattigt! då börjar jag tänka på vad som kan skrivas upp i listan som gjorts i livet, finnes ju saker som jag gladeligen kan tänka på när jag sitter på hemmet i min ensamhet och le för mig själv åt 

Pizza hut i Peking inflygning över Mexico city toalett besök i opera huset i Sydney  Stockholm marathon  Rally Sweden  kaffe paus på Kennedy airport New york , Höjd rekord på 4800 meter i Peru och mycket mycket mer , så något har passerat i mitt kanske inte så gråa liv  

Julmust dricker jag med andakt och njuter av varje droppe! men att Ica har julmust till försäljning i slutat av september kan det verkligen vara nödvändigt, vi ska väl ändå hinna dricka en och annan liter julmust för och under julen så de kan vänta lite längre innan julen ska prackas på oss i affärerna.

Samma med frosten men den är ju svårare än julmusten att stoppa, När jag avslutade mitt arbetspass på lördags morgoen så var det en kollega som meddelade  att nu var det is på rutan! jodå det stämde gott, tur då att isskraporna får hänga med i bilen året om, isen skrapades bort och jag susade hemåt med temperaturen + 1.

När jag vaknade på söndagen så var det frost på taken och jag tänker att det kan bli en lång istid! till våren börjar nalkas i mars om det börjar redan nu, men det blev en skön frisk morgon promenad i strålande höstsol med frisk luft som en astmatiker som jag njuter extra av .

Att allt ska var enkelt säger ju alltid dom som kan! jag fick bekymmer med banken och ska sägas först den som nu var anledningen var jag själv! men det ska ju i mitt tycke kunna vara enkelt att reda ut, Mitt bank id hade gått ut! enkelt tänkte jag det fixar jag på banken på internet! inga problem skulle bara identifiera mig , Körkort gick inte för sig så jag fick ta fram passet, lång näsa fick jag då när passet också hade gått ur.

Då var situationen låst, jag fick promenera upp till baken där det blev åtgärdat rätt fort, men vore ju enkelt om jag kunde fixat själv. i samma flugsmäll skulle jag ordna ett bank konto åt Maria men där gick vi bet, När nu Maria bara studerar och inte har någon inkomst så kan man inte öppna bankkonto! vad visste dom om jag skulle ha satt in 1 miljon på hennes konto! jag vände på klacken och gick hem!!

Nur är det dags att sova nästa arbetsvecka börjar klockan 11 i kväll, lite höstbilder bjuder jag på, god kväll ta hand om er och må gott 














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar