tisdag 29 augusti 2017

Hösten i antågande, vackra färger och frisk luft

Snart börjar vi närma oss September månad och hösten står för dörren och kanske vi kan tänka tillbaka på hur sommaren varit, inte mycket till regn om man undantar lördagarna dom senaste veckorna!! och kanske inget riktig het sommar med den höga temperaturen men solen har skinit  och hoppas ni har mått gott och njutit av semester och lata dagar,nu börjar det bli kyligare på nätterna och framförallt så märks det att det blir fortare mörkt och tar längre tid innan det ljusnar på morgonen så snart fram med vantar och mössa på!! blir kyligt när inget hår finnes!! vi får hoppas att sommar känslan består och solen värmer ett tag till.

Höstens alla vackra färger är en energihöjare och alltid lika härligt att se när naturen förändrar färg och ett vackert skådespel när det går från grönt till gult och rött och så vidare med alla dom fina färger, och då är det bara att ta fram kameran och föreviga och kan få till väldigt mycket fina bilder när man tar en lång fin promenad i den friska höstluften.

På torsdag är det dags för att ta sig ut i orientering skogen igen efter någon veckas uppehåll när dom äldre av Pettersson har varit på en välbehövlig semester i hettan på Cypern,skönt att njuta av frisk skogsluft när Hallstahammar bjuder in till veteran orientering på torsdag förmiddag så hoppas det blir en solig förmiddag i skogen med lagom kluriga banor.

Och min höstförkylning gav sig innan den började och energin den hoppas jag kommer tillbaka och att man är pigg frisk och kry under hösten, och som alltid fullt upp med både orientering och rallytävlingar så almanackan är full tecknad! och tiden går fort! det märks när redan 2018 års almanackor börjar trilla in i postlådan!! så bäst att njuta av dagen och livet och göra allt det man kan och framför allt drömmer om att göra.

Och tack till er alla som ser mina bilder och alla fina kommentarer som dyker upp både här och där det värmer alltid och ger styrka till att lägga ner all den tid som jag gör på att fotografera, och alltid trevligt när man träffar personer på promenader eller på tävlingar eller vart som helst att ha ett litet samtal eller bara ett litet hej som alltid uppskattas.

Stort tack till er som läser min blogg eller ser min bilder, Ha en fin dag och fin vecka Mvh Stefan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar