måndag 30 december 2019

Årets sista tankar ta hand om varandra uppskatta livet och det vi har

Nu ska vi alla  snart gå vidare! vi ska ta klivet in i ett annat år. Vad förväntar vi oss av det nya året,och vad bjuder det på!

Alla har vi nog lärt något under året. både goda och dåliga saker. vi tar med oss det goda och vi kommer i håg vad som gått fel och lär oss av det.

Vi fortsätter att sträva framåt och vara bäst på det vi gör i arbetslivet! men tar vi hand om oss själva på samma sätt så vi mår bäst! tar vi hand om våra nära och kära så dom mår bra och bäst! om vi mår dåligt eller familjen mår dåligt så spelar det ingen roll hur mycket vi kämpar med det som vi vill göra bra!, 

Men om alla delar fungerar, Jobb dig själv familj osv så flyter allt så mycket enklare, Vi är ofta dåliga på att uppskatta på vad vi har och jämför oss med andra, vi är ingen annan lik så njut av det vi har och gör det bästa och mesta av vad vi redan har då blir det oftast väldigt bra.

Mitt talesätt är att respektera och behandla andra som du vill bli behandlad själv, alla har något att säga och bidra med. Ingen är mindre värd än någon annan.

Ta hand om dig och alla dina nära och kära säg till om du ser något bra säg ifrån om du ser något dåligt, ge dina barn deras välbehövliga uppskattning och din käresta som alltid står ut! ge din kärlek allt och mer från dig det är den värld

Nu går vi snart in i nästa år med  förhoppningar och förväntningar tack för 2019 välkommen 2020 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar