måndag 23 april 2018

Dagens tanken!

Våren! det är underbar tid, du kan hänga tillbaka vinterkäderna långt in i garderboben, du ser ljuset när du åker till jobbet och det är fortfarande ljust när du kommer hem! du kan samtala med grannen ute i solnedgången,du ser det börjar gro i rabbaten blommorna växer och det är snart dags att klippa gräset, kort och gott energin kommer tillbaka både hos människor och djur och växtriket, vårvärmen och vårkänslorna sprider sig och livsgljädjen kommer tillbaka även om vintern ochså är en fin tid! så är det lättare att leva under vår och sommaren!

Men Men! våren kan ochså vara en oerhört jobbig tid jag och tusen och återtusentals personer lider av allergin! när det borde fyllas på med frisk energi! så snörvlas det och nys det och energin sinar i takt med att blommarna växer och alla färgprakt slår ut! orken försvinner andingen blir trög och det används allergi medeciner till hitan och ditan men vi kämpar oss igenom denna tudelade årstid med!

Tack ni alla som läser mina rader och ser mina bilder, önskar en god kväll och ha det gott ta hand om er alla, kram och hälsningar






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar