tisdag 24 april 2018

Vad händer i världen,i våra omgivningar och med våra liv

Dagligen blir vi matade från Tv,tidningar och sociala medier, om den ena och andra katastrofala händelse i världen eller i våran egen omgivning, vad är det som händer världen! finnes det aldrig några goda nyheter!

Till slut blir vi så vana vid alla hemskheter så vi trubbas av! hur kan det bli bara värre och värre ett liv är inget värt! någon kan avsluta ett liv för ingenting, någon kan ta bilen och köra över allt och alla dom ser!

Närmare och närmare kommer allt denna elände, förr sa vi i Sverige händer inte sådan saker men nu händer det lika mycket här som i övriga världen

Världens miljö världens ekonomi diskuteras fram och tillbaka till dess oändlighet! ja det är bra! Men! vad ska vi ha en bra miljö och god ekonomi till! när vi inte törs gå ut! det kan hända både det ena och det andra!

Vad kan lilla jag göra åt detta! njae kanske ingenting! men det är dags att det göres något, På något vis måsta all eleände i världen och i våran stad och våran gata! stoppas annars går det illa med hela världen.

Vi har alla möjligheter i världen! teknik, välfärd,utbildning osv går hela tiden framåt! men det spelar ingen större roll när personers väderingar i vissa fall är helt fel och hotar våran värld och våran närhet!

Mina små funderingar hur vi sak föränra världen till något bättre för oss alla

Tack och god kväll




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar